Ulei Esential Specie mandarină Pur Aromaterapie Citrus Tangerina Ulei Esențial Specie Mandarină / Tangerine / Citrus Tangerina 15ml

1 review
39,90 RON 29,90 RON

Uleiul esențial de Tangerine, cunoscut științific sub denumirea de Citrus Tangerina, face parte din familia Rutaceae și se extrage din cojile fructelor prin presare la rece. Uleiul de Tangerine este un tonic natural cu efect puternic asupra sistemului digestiv, cu o aromă plină de prospețime ce reușește să ne înalțe înspre o stare de armonie. Indigenă regiunilor Chinei, uleiul esențial de Tangerine este foarte întrebuințat în Medicina Tradițională Chineză împotriva stresului și tensiunii, dar și pentru calitățile sale de detoxifiere. În medicina Ayurveda, uleiul de Tangerine este apreciat pentru calitățile sale de purificare, eliminând toxinele din corp, oferă claritate mentală și întărește sistemul imunitar.

Notă de Top
Aromă dulce și citrică, plină de prospețime, este similară cu cea a cojilor proaspăt decojite de portocală sau mandarină, însă mult mai concentrată și puternică decât cea a uleiului esențial de Portocală Dulce.

Beneficii

 Relaxant, elimină stresul și tensiunile, calmează și liniștește
 Înlătură anxietatea și iritabilitatea, combate insomnia și oferă o stare de pace
 Stimulează circulația și ajută sistemul digestiv
 Liniștește sistemul nervos, combate depresia, furia sau dezechilibrele emoționale
 Detoxifiant puternic, repară și reface celulele pielii, potrivit pentru vergeturi sau cicatrice
 Antiseptic natural, repară și ajută în cazul rănilor, tăieturilor, arsurilor sau bășicilor
 Antioxidant, întărește sistemul imunitar.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic

• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml

•  Acest produs poate fi cumparat impreuna cu Kit Citrus 6

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N015-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (1)

• Origine: Brazilia, SUA, Australia, Asia
• Tara de provenienta: India
• Nume latin:  Citrus Tangerina
• Familia botanicaRutaceae
• Principalii compusi chimiciLimonene, Beta-Phellandrene+Cis-Beta-Ocimene

• Metoda de extractieprin presare la rece
• Partea plantei din care se extrage uleiul esentialcojile fructelor
• Efectantispasmodic, anticangericen, util in caz de constipatie si flatulenta; Are efect calmant, reduce starile de nervozitate si tensiune
• Uleiuri compatibileGrapefruit, Orange sweet, Orange bitter, Geranium, Bergamota, Lavanda, Cedru, Frankincense, Neroli, Basil, Clary Sage, Clove, Lemon, Lime, Nutmeg.

Bun pentru Copii,Calmant,Combate Anxietatea,Imunitate,Relaxeaza

Este fototoxic, nu vă expuneți la soare în următoarele 12 ore după utilizarea acestui ulei esențial. Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie.

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj, amestecăm 15 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea cu el
- în cada fierbinte punem 5-10 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor, adăugăm 4 picături ulei esențial de Tangerine, 3 picături de Lavandă și 3 picături de Cedru, pentru o stare de pace si armonie.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie neverificata

Sergiu Sava,

Rapid si efficient! Excelent!

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!