Uleiuri Single

Cu toții cunoaștem puterea incredibilă a mirosurilor sau cum un parfum îți poate aminti de o persoană dragă ori cum mirosul pâinii te duce cu gândul la bunica.

Aromele îți pot îmbunătăți sănătatea și stilul de viață. Unele uleiuri esențiale te pot ajuta să ai un somn odihnitor, te pot ajuta să îți găsești liniștea sau să îți îmbunătățești digestia; beneficiile lor ajung dincolo de mirosul plăcut.

Intotdeauna trebuie să alegem uleiuri pure, prelucrate prin distilarea cu aburi sau prin presare la rece. Anumite uleiuri nu trebuie aplicate direct pe piele, din cauza concentrației lor ridicate ce poate cauza o reacție adversă sau o iritatie, în schimb, acestea trebuie diluate în ulei purtător, cum e cel de jojoba sau migdale.

Știați că uleiurile esențiale îți pot îmbunătăți sănătatea și stilul de viață? Uleiurile esențiale reprezintă esența plantelor, cu o putere mare de vindecare și ameliorarea unor probleme emoționale, fizice sau psihice prin simpla mirosire conștientă, ce ajută la conectarea cu simțul  olfactiv. Uleiurile esențiale sunt cunoscute și sub numele de uleiuri volatile sau eterice. Aceste uleiuri conțin compuși volatili aromați ai plantelor și au o concentrație ridicată, cu proprietăți puternice de vindecare. Uleiurile esențiale sunt folosite din timpuri vechi, fiind prezente în majoritatea culturilor ca sursă incredibilă de vindecare și de conectare cu Natura, datorită concentrației mari și a numeroaselor beneficii și proprietăți pe care acestea le au. Este de ajuns o singură picătură dintr-un ulei sau blend pentru a simți puterea incredibilă asupra sănătății organismului. nJoy Nature recomandă alegerea unor uleiuri de calitate pură, terapeutice, 100% naturale prelucrate prin distilare cu aburi sau prin presare la rece (în cazul citricelor).

 

Alege cu atentie ce ti se potriveste si asteapta-te sa primesti uleiuri de cea mai buna calitate, de la nJoy Nature !

Afiseaza: 1-21 din 30 produse

 Filtre

Selectia ta:

Aroma: Nota de mijloc ×

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!