Njoy-nature Ulei Esential Pur Tamaie Aromaterapie Frankincense Boswellia Serrata Ulei Esențial Pur Tămâie / Frankincense / Boswellia Serrata 15ml

2 Review-uri
49,90 RON

Tămâia, numită și olibanum, este o rășină aromată folosită în aromaterapie și parfumerie. Uleiul esențial de Tămâie se extrage din rășina copacului prin distilare la abur. Atât uleiul esențial cât și rășina propriu-zisă se folosește înainte și după meditație, în scopul vindecării și alinierii chakrelor. Uleiul esențial de Tămâie este folosit mai ales pentru proprietățile sale de regenerare și reîntinerire a pielii, de relaxare și de deschidere emoțională.

Notă de Bază
Tămâia are o aromă rășinoasă, cu nuanțe intense de pin și lemn. Aromele sale sunt variate, de la nuanțe proaspete de lămâie până la aromele picante ale piperului negru. Compusul a-pinene este predominant, astfel încât tămâia prezintă o aromă mai puternică de pin. Caracterul proaspăt de lămâie este dat de compusul d-limonene.

Beneficii
• Ajută la deschidere spirituală și stimulare mentală 
• Protejează împotriva infecțiilor și rănilor deschise și împotriva bolilor de piele 
• Ajută la oprirea sângerărilor gingiilor, relaxează durerile musculare și crampele
• Întărește firele de păr ale scalpului 
• Ajută la introspecție și autoreglare 
• Ajută la vindecarea emoțională, fiind un ulei spiritual și purificator
• Ajută la păstrarea calmului și la concentrare, calmează mintea
• Analgezic, antiinflamator, antioxidant, cicatrizant, tonic, antibacterian, imunostimulant.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml

•  Acest produs poate fi cumparat impreuna cu Kit Starter 6Kit Advanced 15Kit Ultimate 30Kit Kids 6 sau Kit Deus 4

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N050-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (2)

• Tara de origine: Somalia
• Nume latin: Boswellia Serrata
• Familia botanica: Burseraceae
• Principalii compusi chimici: A-pinene, d-limonene, p-cimene
• Metoda de extractie: prin distilare
• Partea plantei din care se extrage uleiul esential: rășină
• Efect: astringent, ajuta in caz de flatulență, constipație și alte probleme gastro-intestinale, inclusiv dureri de stomac, senzații de disconfort în zona abdominală

• Uleiuri compatibile: Basil, Bergamot, Cardamon, Cedar, Chamomile, Cinnamon, Clary Sage, Coriander, Geranium, Ginger.

Calmant,Piele Sensibila,Promoveaza Stare de Bine,Relaxeaza

Evită folosirea lui dacă s-a oxidat deoarece poate fi foarte iritant. Uleiurile esențiale nu expiră însă se pot oxida datorită nerespecarii condițiilor optime de păstrare. Uleiurile Esentale trebuie depozitate într-un loc răcoros, ferit de căldură. Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau produs cosmetic(aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește că atare pe piele, doar că ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie.

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj: se pun 20 de picături de Tămâie amestecate cu 15 picături de Lavandă și le combinăm în 30ml ulei purtător, ulei de struguri, migdale, jojoba
- în cada fierbinte: punem 10-15 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor: 6 picături de Tămâie, 4 picături Mandarină, 4 picaturi Lavandă, blend pentru calmare.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie verificata

ramona buza,

Este uleiul meu preferat! Este un "must-have" ;) in orice casa!

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie neverificata

Ion Barbu,

Un ulei de nota 10 la un pret super decent!

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!