Ulei Esential Nucşoară Pur Aromaterapie Myristica fragrans Ulei Esențial Nucşoară / Nutmeg / Myristica Fragrans 15ml

1 review
39,90 RON 29,90 RON

Uleiul esențial de Nucşoară se extrage din seminţele fructului şi se obţine prin distilarea cu aburi. Arborele veșnic verde, capabil să crească până la 20 de metri înălțime s-a răspândit de-a lungul timpului din Indonezia, până în Malaezia, India şi chiar până în Insulele Caraibe. În epoca Elisabetană, Nucșoara era una dintre cele mai scumpe plante din țările europene, fiind considerată a fi un remediu potențial pentru îndepărtarea ciumei. Nucşoara este un condiment picant, ce se completează ideal în bucătăria ayurvedică cu piperul negru, scorțișoara sau frunzele de dafin. În medicina tradiţională chineză, Nucșoara era folosită pentru tratarea bolilor hepatice și a impotenței, iar în homeopatie a fost utilizată în tratamentul depresiei și anxietății. Nucşoara se consideră a fi un simbol al sănătății, banilor, loialității și norocului.

Notă de Mijloc
Aromă dulce, proaspătă, picantă, cu nuanțe lemnoase, caldă și învăluitoare.

Beneficii

 Eficient în ameliorarea diverselor tipuri de durere și inflamații din organism
 Ajută la îmbunătățirea capacităţii de concentrare și a memoriei
 Ajută la atenuarea stresului, oboselii, anxietății și epuizării mentale, având proprietăți liniștitoare,   sedative, calmante și relaxante
 Benefic în caz de greață, diaree, flatulență, constipație, vărsături cronice și calculi biliari
 De folos în tratarea gutei, artritei și a durerilor reumatice. Ajută la tratarea infecțiilor renale și la dizolvarea calculilor renali
 Eficient în tratarea frigidității, impotenței, crescând libidoul la ambele sexe.

 Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
 Grad terapeutic / 100% pur
 Cantitate: 15ml

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N058-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (1)

• Origine: Insulele Molucca, Peneng, Java, Sri Lanka si India
• Nume latin: Myristica fragrans / Myristica officinalis / Myristica aromata / Nux moschata, cunoscuta si sub numele de Jatiphala
• Familia botanica: Myristicaceae
• Principalii compusi chimici: a-pinene, camphene, b-pinene, sabinene, myrcene, a-terpinene, limonene, 1,8-cineole, y-terpinene, linalool, safrole, myrsticin, a-phellandrene
• Metoda de extractie: distilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esential: semintele uscate
• Efect: lupta impotriva inflamatiilor si durerilor musculare, precum si a durerilor reumatice; Ajuta sistemul digestiv si stimuleaza sistemul reproductiv; Stimuleaza si improspateaza mintea; Este analgezic, antiseptic, antispasmodic, carminativ, digestiv, laxativ si tonic; Stimuleaza inima si circulatia, activeaza mintea si energizeaza; Inlatura greata sau voma cronica; Incurajeaza pofta de mancare, e tonic pentru sistemul reproductiv si e de ajutor in timpul travaliului deoarece intareste contractiile; Trateaza febra, problemele respiratorii, durerile de cap, respiratia urat mirositoare, inflamatiile si insomniile; Imbunatateste concentrarea si memoria; E de ajutor in timpul meditatiei, echilibreaza si centreaza
• Uleiuri compatibile: Uleiul esential de Black Pepper, Cypress, Geranium, Clary Sage, Rosemary, Sweet Orange, Bitter Orange, Lavender, Petitgrain.

Relaxeaza,Sedativ,Stimulant,Antiinflamator

Contraindicat îngrijirii pielii. Evitați folosirea lui dacă s-a oxidat, deoarece poate fi iritant. Uleiurile esențiale nu expiră însă se pot oxida din cauza nerespectării condițiilor optime de păstrare, adică ferite de lumină și depozitate într-un loc răcoros, ferit de căldură. Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie. Contraindicat femeilor însărcinate.

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj, amestecăm 15 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea cu el.
- în cada fierbinte punem 10-15 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor, adăugăm 3 picături de ulei esențial de Tangerine, 2 picături de Clove, 2 picături de ulei esențial de Nutmeg, 1 picătură de Lime și 1 picătură de Scorțisoară, pentru un sentiment de pace și gratitudine.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie neverificata

Mara Pop,

Un miros natural de sarbatoare a iernii. Delicious. :)

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!