Ulei Esential Mărar Seminţe Pur Aromaterapie Anethum Sowa Ulei Esenţial Mărar Seminţe / Dill Seed / Anethum Sowa 15ml

1 review
39,90 RON 29,90 RON

Uleiul esențial de Mărar se extrage din seminţele plantei şi se obţine prin distilarea cu aburi. Cu origini în regiunile mediteraneene, mărarul a fost folosit în întreaga lume pentru gustul său, dar și pentru proprietăţile sale vindecătoare. Mărarul are o aromă unică, care adaugă savoare diferitelor preparate culinare. Totodată,  deține proprietăți antimicrobiene, antifungice și antibacteriene care ajută la conservarea produselor comestibile pentru o perioadă lungă de timp. Având la origine cuvântul „Dylle”, care înseamnă „a calma”, uleiul de semințe de mărar este bine cunoscut pentru proprietățile sale carminative. Grecii antici și romanii considerau mărarul ca fiind un semn al sănătăţii și bogăției şi purtau crenguțele acestei plante pentru a-i proteja de blesteme.

Notă de Mijloc
Aromă dulce, proaspătă, ierboasă și condimentată, cu note ușoare de pământ.

Beneficii
• Antioxidant, ajută la combaterea radicalilor liberi responsabili pentru diferite simptome ale îmbătrânirii, inclusiv ridurile
• Reduce nivelul de colesterol
• Recomandat pentru tratarea dizenteriei, diareei și intoxicațiilor alimentare
• Liniștitor, calmant și răcoritor, ajută la reglarea secreției de hormoni și enzime din corp. Recomandat persoanelor care suferă de insomnie și tulburări nervoase
• De ajutor împotriva inflamațiilor și alergiilor
• Antimicrobian, antifungic și antibacterian, ajută la distrugerea diverselor microorganisme
• Reglează ciclul menstrual, crește cantitatea de lapte matern și poate acţiona ca un contraceptiv natural.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic

• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N033-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (1)

• Origine: se gaseste preponderant in Europa, Maroc
• Tara de provenienta: India
• Nume latin: Anethum Sowa 
• Familia botanicaApiaceae (sau Umbelifereae)
• Principalii compusi chimiciMonoterpene, linalool

• Metoda de extractiedistilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esentialseminte
• EfectBenefic asupra problemelor sistemului digestiv, este stimulator, revitalizant, dar si calmeaza. Antialergenic, antispastic, tonic cardiac, expectorant si tonic respirator

• Uleiuri compatibile: Lemongrass, Melissa, Lamaia, Hyssop, Maghiran, Mandarina, Peppermint.

Revitalizeaza,Stimulant,Tonic & Energizant

Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie. Contraindicat femeilor însărcinate. Contraindicat copiilor mici.

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj, amestecăm 10 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea cu el
- în cada fierbinte punem 5-10 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor, adăugăm 4 picături de ulei esențial de Lămâie, 3 picături de Bergamot, 2 picături de Pin și 2 picături de ulei esențial de Mărar, pentru a aduce un strop de primăvară în casă.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie neverificata

Ileana Stoica,

Uleiul de Marar m-a convins sa mai cumpar de la voi. Aveti uleiuri grozave pe care abia astept sa le incerc.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!