Njoy-nature Ulei Esential Pur Flori De Portocal Aromaterapie Neroli Citrus Aurantium Amara Ulei Esențial Pur Flori De Portocal / Neroli / Citrus Aurantium 5ml / 15ml

2 Review-uri
99,90 RON 89,90 RON

Uleiul esențial de Neroli se extrage din florile portocalului amar, prin distilare cu aburi. Portocalul amar este un arbore ce face parte din familia citricelor, originar din Asia. Uleiul de Neroli deține numeroase proprietăți, fiind folosit pentru îngrijirea pielii și pentru sănătatea emoțională. Este intens floral și încurajează fericirea și liniștea interioară. Se potrivește cu majoritatea uleiurilor esențiale cum sunt cele citrice, lemnoase, florale sau ierboase. Este deosebit de concentrat și de complex, de aceea este indicat în diluţii mici.

Notă de Mijloc
Aroma uleiului esențial de Neroli este florală și dulce, cu tente exotice de citrice. Este un ulei călduț și ușor, asemănător primăverii și a florilor proaspăt înflorite.

Beneficii
• Relaxează mintea și inima
• Ajută la deschiderea emoțională și creativă
• Antiinflamator, regenerează și întinerește pielea
• Are efect înălțător și combate anxietatea
• Antispasmodic, înlătură spasmele musculare
• Ajută la restabilirea vitalității.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 5ml / 15ml

•  Varianta 5ml a acestui produs poate fi cumparata impreuna cu Kit Ultimate 30 sau Kit Value 6 
•  Varianta 15ml a acestui produs poate fi cumparata impreuna cu Kit Value 3 sau Kit Elements 5

Cantitate:
In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Reduceri de Cantitate
De la Discount Pret /buc Economisesti
2 buc -5.45% 85,00 RON 9,80 RON
Cod Produs: N009-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (2)

• Originea: Maroc, Orientul Apropiat, India, Asia
• Tara de provenienta: India
• Nume latinCitrus Aurantium
• Familia botanicarutaceae
• Principalii compusi chimicilinalool, limonene, b pinene, linalyl acetate

• Metoda de extractiedistilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esential: florile portocalului
• Efect:
ajută la creșterea elasticității pielii, făcând-o suplă, reducând ridurile și tratând varicele; De asemenea, ajută la estomparea cicatricilor, vergeturilor și a altor semne lăsate de acnee și răni; Alungă depresia, induce gânduri pozitive, mărește încrederea și nivelul de energie; Anibacterian, carminativ și digestiv
• Uleiuri compatibile: Trandafir, Portocala, Ylang Ylang, Patchouli, Lavanda, Lamaie, Salvie, Mir, Nucsoara, Scortisoara, Cuisoare.

Bun pentru Copii, Regenereaza, Relaxeaza

Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie. Contraindicat femeilor însărcinate.

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj: amestecăm 15 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea sau scalpul cu el
- în cada fierbinte: punem 10-15 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor: adăugăm 3 picături de Lavender, 3 picături de Bergamot, 6 picături de Neroli și 2 picături de Clary Sage, pentru o aromă de primăvară.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie neverificata

Anastasia,

Minunat! Îl ador!

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie neverificata

George Muntean,

Cu siguranta cel mai bun Neroli de pana acum. Recomand!

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!