Ulei Esential Fenicul seminţe Pur Aromaterapie Foeniculum vulgare Ulei Esențial Fenicul seminţe / Fennel Seed / Foeniculum vulgare 15ml

1 review
49,90 RON 29,90 RON

Uleiul esențial de Fenicul, numit științific Foeniculum vulgare sau Fennel în limba engleză, se extrage din semințele zdrobite ale plantei prin distilare cu aburi și face parte din familia botanică a Apiaceae-lor sau Umbelliferae-lor. Este o plantă foarte răspândită, din Europa, America și până în regiunile Indiei sau Chinei. Uleiul esențial de Fenicul este cunoscut pentru proprietatea de alinare a problemelor digestive și menstruale, dar și pentru calitățile sale expectorante. Din punct de vedere emoțional, uleiul esențial de Fenicul poate fi de mare ajutor atunci când este nevoie de stimulare mentală, claritate și focus. Este un ulei protector, puternic, ce echilibrează, centrează și întărește organismul. Datorită conținutului ridicat de trans-Anethole (70-80 %) este recomandată folosirea cu grijă și în diluții mici, de preferabil alături de alte uleiuri, în blenduri.

Notă de Top
Aromă dulcică și piperată, cu nuanțe parfumate de anason și lemn dulce.

Beneficii

 Previne grețurile de dimineață în timpul sarcinii, alină colicii bebelușilor și ajută în cazul lactației
 Proprietăți puternice de revitalizare, înviorează și echilibrează, reduce grețurile în general
 Stimulează glandele endocrine și sistemul circulator, respirator și digestiv
 Antiinflamator, antidiabetic, antiseptic, analgezic
 Întărește sistemul imunitar
 De mare ajutor în timpul menstruației.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic

• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N003-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (1)

• Origine: Europa, India, America
• Tara de provenienta: India
• Nume latinFoeniculum vulgare
• Familia botanicaApiaceae sau Umbelliferae
• Principalii compusi chimiciTrans-Anethol, Fenchone, Alpha-Pinene

• Metoda de extractiedistilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esentialsemintele zdrobite
• Efect: antioxidant, tonifică pielea; Ajută la relaxarea minții și la calmarea sistemului nervos; Diuretic, eficient si în filtrarea toxinelor din sânge, protejând astfel ficatul de substanțe toxice dăunătoare

• Uleiuri compatibileMaghiran, Melaleuca (Tea tree), Lemongrass, Oregano, Cedru, Lavanda, Bergamota, Tamaie, Trandafir.

Echilibreaza,Inaltator,Intareste Metabolismul,Revitalizeaza

Este interzis persoanelor cu epilepsie. Contraindicat femeilor însărcinate, persoanelor cu cancer de natură estrogenă, cu tumori de col uterin. În caz de supradozaj acest ulei esențial poate provoca halucinații, convulsii, stare mentală agitată. Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie.

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj, amestecăm 10 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea cu el
- în cada fierbinte punem 5-10 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor, adăugăm 6 picături de ulei esențial de Fenicul, 4 picături de Clary Sage și 2 picături de ulei esențial de Ghimbir, pentru mai multă Putere.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie neverificata

Draghici Ioan,

Profuse de foarte buna calitate. Recomand.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!