Njoy-nature Ulei Esential Pur Chiparos Aromaterapie Cypress Cupressus Sempervirens Ulei Esenţial Pur Chiparos / Cypress / Cupressus Sempervirens 15ml

1 review
39,90 RON

Uleiul esențial de Chiparos se extrage din acele și ramurile tinere ale arborelui de chiparos, prin distilare cu aburi. Acesta este un arbore cu frunze mereu verzi, originar din Asia, ce nu putrezește niciodată și este considerat un arbore sacru în multe civilizații. Uleiul de Chiparos este foarte folositor în cazuri de oboseală sau de concentrare, folosit din antichitate de către egipteni și greci, iar în zilele noastre folosit drept purificator în ritualuri spirituale. Este înălțător din punct de vedere emoțional și tonic pe toate planurile, fizic, psihic și emoțional.

Notă de Mijloc
Aroma sa e lemnoasă și proaspătă, cu nuanțe de conifere. Prezintă efecte puternice de energizare și tonificare, cu tente ușor ierboase. Este o aromă deosebit de exotică și rafinată, ușor fructată.

Beneficii
• Se folosește în timpul sezonului rece, deoarece întărește și protejează sistemul imunitar, respirator și digestiv 
• Antispasmodic, întărește vasele capilare și circulația 
• Ajută la recuperarea post-traumatică 
• Calmează și reduce tensiunile în corp, dar și cele emoționale 
• Ajută în cazul anxietăţilor, stresului și oboselii.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml

•  Acest produs poate fi cumparat impreuna cu Kit Ultimate 30 sau Kit Element 5

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N032-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (1)

• Origine: Spania, Franta
• Tara de provenienta: India  
• Nume latinCupressus sempervirens
• Familia botanicaCupressaceae
• Principalii compusi chimici: Alpha-Pinene, Beta-Pinene,Delta-3-Carene
• Metoda de extractiedistilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esentialramuri
• Efect:
 antiseptic, ajută la vindecarea rănilor și prevenirea infecțiilor; Este un ingredient cosmetic excelent de adăugat în săpunuri datorită capacității sale de a ucide bacteriile de pe piele
• Uleiuri compatibile: Lavanda, Citronella, Busuioc, Cedru, Menta, Peppermint, Chamomile, Ylang Ylang, Bergamota si alte citrice.

Anti oxidant, Calmant, Imunitate, Tonic & Energizant, Antiinflamator, Antiseptic

Datorită efectului asemănător celui dat de estrogen, nu este recomandat în mastoză sau cancer (sân, ovar, endometru). Evitați folosirea lui dacă s-a oxidat, deoarece poate fi iritant. Uleiurile esențiale nu expiră însă se pot oxida din cauza nerespectării condițiilor optime de păstrare, adică ferite de lumină și depozitate într-un loc răcoros, ferit de căldură. Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie.

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj: amestecăm 15 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea sau scalpul cu el
- în cada fierbinte: punem 10-15 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor: adăugăm 6 picături de Rosemary, 6 picături de Lemon și 3 picături de Cypress, pentru creșterea concentrării și atenției.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie neverificata

Daniel Sas,

Excelent!

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!