Ulei Pur Jojoba / Simmondsia Chinensis 100ml

54,90 RON

Uleiul de Jojoba nu este de fapt un ulei, ci mai degrabă o ceară, foarte stabilă ca durată, deoarece nu râncezește niciodată. Deține proprietăți anti-inflamatoare și reprezintă o alegere bună pentru tratarea pielii afectate sau în crearea uleiurilor pentru masaj. Compoziția uleiului de jojoba este similară cu cea a sebumului pielii. Acest ulei este o idee minunată pentru cei ce au pielea uleioasă sau acnee, însă este grozav pentru toate tipurile de piele și pentru menținerea unui scalp sănătos. Îi oferă pielii luminozitate, se absoarbe foarte bine, fiind totodată eficient în cazul problemelor musculare sau articulare.

Aromă
Uleiul de jojoba este un lichid clar, cu o culoare deschisă de galben, aproape fără miros și solubil în solvenți organici.

Beneficii

• E de mare ajutor în cazul acneei, reușind să reducă din simptome
 Se mai folosește împotriva colicilor, migrenelor, căderii părului sau insolației
 Se folosește pentru diluarea uleiurilor esențiale, în creme pentru față, protecție solară, șampoane sau balsamuri, uleiuri pentru păr, având proprietăți hidratante, antiinflamatoare și de protecție UV
 Calmează pielea și diminuează simptomele dermatitei, eczemei și psoriazisului.

• Uz extern / aromaterapie / uz cosmetic / masaj
• 100% pur
• Cantitate: 100ml

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N079-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (0)

• Ţara de origine: regiunile Mexicului, regiunea deșertică Sonoran, cu răspândire în America de Nord, India, regiunile aride din Rajasthan, Gujarat, Maharashtra
• Nume latin: Simmondsia Chinensis
• Familia botanică: Simmondsiaceae
• Principalii compusi chimici: nitrilglucozida simmondsină (aproximativ 2%) și derivații acesteia: simmondsin ferulatul, 4-desmetil-simmondsina și 5-desmetil-simmondsina
• Metoda de extracție: prin presare la rece
• Partea plantei din care se extrage: semințele arbustului
• Efect: are proprietăți antiinflamatoare şi se absoarbe bine, în toate straturile pielii. Jojoba este potrivit pentru masaj, datorită texturii sale și a hidratării deosebite pe care o produce asupra pielii. Este antioxidant, cu durată lungă de viață pe raft și poate prelungi durata de viaţă a celorlalte uleiuri cu care se combină, deopotrivă.

Durată: ceara de Jojoba nu râncezește niciodată.
Nu irită și nu sensibilizează pielea, fiind lipsit de risc.

Mod de folosire:
- ca masaj, adăugăm 5 picături de ulei esențial de Iasomie, 5 picături de Bergamotă, 4 picături de Ylang Ylang, 2 picături de Peppermint, 2 picături de Santal, 2 picături de Rose Centifolia, 2 picături de Geranium și 2 picături de ulei esențial de Portocală Amară în 60 ml de ulei purtător de Jojoba, pentru a experimenta un masaj magic plin de iubire și relaxare
- ca Roller pentru copii, adăugăm 2 picături ulei esențial de Mușețel Roman, 2 picături de Palmarosa, 2 picături de Tămâie și 4 picături de Tangerine alături de 10 ml de Jojoba pentru un Copil Fericit
- ca remediu pentru acnee, adăugăm 6 picături ulei esențial de Tămâie, 4 picături de Lavandă și 2 picături de Tea Tree, alături de 30 ml de ulei purtător de Jojoba. Aplicăm câteva picături din acest blend pe față sau pe zona afectată, înainte de culcare.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!