Ulei Pur Avocado / Persea Americana 100ml

44,90 RON

Uleiul purtător de Avocado este un ulei hrănitor pentru piele și păr, bogat în Vitamina A, D și E, are numeroși acizi grași și grăsimi mononesaturate, benefice pentru inimă, precum și luteină care ajută la îmbunătățirea vederii. Se absoarbe bine prin piele, ajută la regenerarea celulară și este ideal pentru pielea matură. Datorită proprietăților și texturii sale, acest ulei este folosit în aromaterapie și în cosmeticele pentru piele și păr. Uleiul de avocado se extrage prin presare la rece din conținutul uscat de avocado, care este recunoscut ca fiind „cel mai hrănitor fruct din lume”. În cartea „Uleiuri esențiale pentru Aromaterapie și masaj”, Len Price recomandă ca uleiul de avocado să nu fie păstrat în frigider, pentru că anumiți compuși chimici vor putea fi afectați.

Aromă
Prezintă o ușoară aromă dulce, pământie, de nucă, de o vâscozitate groasă, cu o culoare verde, asemănătoare cu cea a uleiului de măsline.

Beneficii
• Hrănește, hidratează și regenerează pielea, fiind un bun emolient
• Ajută la creșterea elasticității pielii, previne vergeturile, fisurile și crăparea pielii
• Ajută la regenerarea celulară a pielii deteriorate și liniștește inflamațiile și iritațiile
• Este benefic pentru sistemul vascular, datorită conținutului ridicat de Vitamina E și Magneziu, și ajută la protejarea tensiunii arteriale
• Liniștește în cazul arsurilor provocate de soare
• Reduce semnele de îmbătrânire, previne apariția ridurilor, netezind și catifelând pielea
• Hidratează părul uscat, previne ruperea și descâlcește părul.

• Uz extern / aromaterapie / uz cosmetic / masaj
• 100% pur
• Cantitate: 100ml

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N076-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (0)

• Ţara de origine: Mexic și Guatemala, India
• Nume latin: Persea americana
• Familia botanică: Lauracee
• Principalii compuși chimici: acid palmitic, acid palmitoleic, acid oleic, acid linoleic
• Metoda de extracție: prin presare la rece
• Partea plantei din care se extrage: fructul uscat de avocado
• Efect: mărește în mod semnificativ producția de colagen a pielii și reduce semnele îmbătrânirii; Este benefic pentru părul deteriorat, vopsit, lipsit de strălucire, ce se rupe foarte ușor; Ajută la îndepărtarea mătreții și previne căderea părului; Aplicat pe piele, lasă o senzație uleioasă, ca de ceară, o hidratează și are o rată de absorbție ridicată.

Durată : 1 an, unele surse spun 2. Este important ca uleiul de avocado să fie păstrat la rece, însă nu în frigider.
Nu irită și nu sensibilizează pielea, fiind lipsit de risc, este potrivit pentru toate tipurile de piele și păr, mai ales pentru pielea matură.

Mod de folosire:
- ca mască pentru păr, adăugăm 5 picături de ulei esențial de Peppermint, 6 picături de Lavandă și 4 picături de Tea Tree, alături de 1 avocado, 1 banană, 1 lingură de ulei purtător de avocado, o lingură de ulei de cocos și o linguriță de miere. Mixăm totul în blender, aplicăm pe păr și așteptăm 20-30 minute, până la 3 ore, apoi clătim cu apă călduță și/sau un șampon organic, fără chimicale
- ca Roller pentru copii, adăugăm 3 picături de ulei esențial de Mandarin, 1 picătură de Tangerine, 2 picături de Mușețel Roman și o picătură de Lavandă, cu 10 ml de ulei purtător de avocado, pentru a crea un blend ce oferă calm
- ca și cremă hidratantă, adăugăm 5 picături de ulei esențial de Iasomie, 2 picături de Tea Tree și 2 picături de Lavandă, alături de 40 ml ulei de cocos, 10 ml de ulei de avocado, 2 lingurițe de ceară de albine, ½ linguriță de Vitamina E și o lingură de unt de Shea, într-un borcan de sticlă.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!