Ulei Esential Tuia Pur Aromaterapie Thuja Occidentalis Ulei Esenţial Tuia / Thuja Wood / Thuja Occidentalis 15ml

1 review
49,90 RON 39,90 RON

Uleiul esențial de Tuia, cunoscut științific ca Thuja Occidentalis / America arborvitae sau Thuja în limbaj internațional, face parte din familia Cupressaceae, este extras din crengile, lemnul și frunzele proaspete ale arborelui prin distilare cu aburi și este indigen regiunilor Americii de Nord. Este numit și Copacul vieții / Tree of Life, datorită beneficiilor medicinale valoroase pe care le deține. Uleiul esențial de Tuia este foarte întrebuințat în medicina alternativă și homeopată chineză sau ayurvedică, iar indigenii regiunilor din America de Nord îl folosesc pentru tratarea insomniei, gutei, răcelilor, mătreței sau eczemelor pielii.

Notă de Mijloc
Aromă puternică și caldă, cu tonuri lemnoase, pământii ce oferă liniște și armonie pentru minte, trup și suflet.

Beneficii

• Tratează probleme ale sistemului respirator, bronșite
• Stimulant, diuretic, astringent, tonic, expectorant
• Îndepărtează insectele, fiind un puternic insecticide natural
• Tratează problemele menstruale, cistita, înlătură durerile de burtă
• Echilibrează energetic și hormonal
• Purifică și detoxifică organismul
• Înlătură greața, crampele și tensiunile, ajută în cazul reumatismului sau artritei
• Stimulează sistemul imunitar și organismul in general
• Tratează boli ale pielii, cum ar fi psoriazis, negi, dermatita sau acnee.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic

• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml

•  Acest produs poate fi cumparat impreuna cu Kit Autumn Special 4

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N064-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (1)

• Origine: America de Nord
• Nume latin: Thuja occidentalis/ America arbovitae
• Familia botanica: Cupressaceae
• Principalii compusi chimici: a-thujone, b-thujone, a-pinene, camphene, d-sabinene, fenchone, camphone, terpinene-4-ol;
• Metoda de extractie: distilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esential: din frunzele proaspete, crengi si lemn
• Efect: antibacterian, astringent, tonic, vermifug; regleaza fluxul sanguin; deblocheaza energetic
• Uleiuri compatibile: Cedru, Geranium, Tangerine, Mandarin, Neroli, Lavender, Lemon, Pine.

Calmeaza tusea, Reduce Stresul, Reduce Tensiunea, Anti matreata

Se utilizează cu precauție în concentrații mici deoarece are potențial toxic și neurotoxic. Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie.

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj, amestecăm 10 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea cu el
- în cada fierbinte punem 5 -10 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor, adăugăm  3 picături ulei esențial de Tuia, 1 picătură Cedru și 2 picături de Frankincense, pentru a aduce pădurea în casele noastre. 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie neverificata

Victor Manea,

Uleiul asta aduce padurea la tine acasa! Ma simt fresh cand il fosesc.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!