Ulei Esential Jamarosa Pur Aromaterapie Cymbopogon khasians Ulei Esenţial Jamarosa / Cymbopogon Khasians 15ml

1 review
39,90 RON 29,90 RON

Uleiul esențial de Jamarosa, denumit științific Cymbopagon Khasians, se extrage din rădăcina plantei şi se obţine prin distilarea cu aburi. Jamarosa este indigenă din subcontinentul Indian, planta are culoare gălbui deschis și dimensiuni medii, fiind un hibrid intre două ierburi: Palmarosa și Citronella. Uleiul este des utilizat în industria parfumeriei, în special pentru crearea parfumurilor de trandafir, fiind o alternativă plăcută a uleiului de Rose. Jamarosa este un ingredient popular în fabricarea beţigaşelor parfumate tradiţionale şi este, totodată, un repelent organic eficient. Având atât efecte calmante, cât și înălțătoare, este un bun tonic pentru inimă și minte.

Notă de Mijloc
Aromă condimentată şi ierboasă, o combinaţie de nuanțe trandafirii și citrice, într-un singur parfum. Are o aromă înălțătoare, dulce şi fructată.

Beneficii

Ajută la repararea celulelor deteriorate, combate ridurile şi semnele de îmbătrânire
 Reduce producția excesivă de sebum și minimizează acneea
 Eficient în combaterea insectelor dăunătoare, cum ar fi țânțarii şi puricii
 Stimulează nervii, calmează mintea și are efecte pozitive asupra sistemului limbic al corpului
 Ajută la reducerea insomniei, anxietății și oboselii.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic

• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N035-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (1)

• Origine: Sudul Indiei
Tara de provenienta: India
• Nume latin: Cymbopogon khasians
• Familia botanica: Cymbopogon
• Principalii compusi chimici: geraniol, geranyl acetat, limonene
• Metoda de extractie: distilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esential: radacina
• Efect: are potentialul de a purifica aerul, apa si solul; Trateaza febra si impuritatile din sange; Este un antimicrobian eficient si are proprietati antioxidante; Ajuta la tratarea problemelor pielii, ajuta in cazul gretei si tumorilor abdominale; Este un antibacterian puternic, antiseptic, febrifug, sedativ, relaxant, digestiv si stimulant
• Uleiuri compatibile: Lemongrass, Eucalipt, Geranium, Rozamrin, Lavanda, Cajeput, Menta, Bergamota, Lamaie, Portocala, Rose Geranium, Palmarosa, Ginger, Juniper, Patchouli. Pin, Cedru.

Calmant,Piele Sensibila,Purificator,Relaxeaza,Antifebril

Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie. Este contraindicat femeilor însărcinate și care alăptează.

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj, amestecăm 15 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea și scalpul cu el
- în cada fierbinte punem 5-10 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor, adăugăm 5 picături de ulei esențial Jamarosa, 3 picături de Rose Geranium, 5 picături de Juniper, pentru liniște și armonie.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie neverificata

Raluca Voicu,

Neaparat de avut in casa. Jamarosa e grozav. Si voi sunteti grozavi ca il aveti.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!