Njoy-nature Ulei Esential Pur Vetiver Aromaterapie Vetiveria Zizanoides Ulei Esențial Pur Vetiver / Vetiveria Zizanoides 15ml

1 review
59,90 RON

Uleiul esențial de Vetiver se obține prin distilare cu aburi din rădăcina plantei. Planta este originară din India și este o iarbă importantă pentru cultura indiană datorită proprietăților sale vindecătoare și aromei sale liniștitoare, folosită încă din cele mai vechi timpuri pentru producerea parfumurilor. Din punct de vedere emoțional, uleiul esențial de Vetiver relaxează și calmează, e perfect pentru momente tensionante, combate anxietatea, furia, oboseala și nesiguranța. Spiritual, uleiul de Vetiver centrează, este o alegere bună în timpul meditației și echilibrează chakra rădăcinii. În medicina tradițională asiatică se folosește în cazul temperaturilor ridicate, fiind un agent de răcire natural al corpului.
 

Notă de Bază
Aroma sa este puternică, ierboasă, cu note pământii, ce rezistă perioade îndelungate. Notele afumate se întâlnesc cu ușoare arome picante, de iarbă.
Se folosește în cantități reduse datorită aromei sale potente; fixează foarte bine când este folosit în blenduri.

 

Beneficii
• De mare folos împotriva acneei, pielii uleioase sau altor probleme legate de piele
• Revitalizează întreg organismul, fiind un tonic puternic
• Are efect afrodisiac
• Combate furia, isteria, stările de tensiune și nervozitate
• Stimulează sistemul imunitar
• Calmează durerile, reumatismul și artrita
• Elimină oboseala fizică și cea mentală.

 

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N065-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (1)

• Origine: India
• Nume latin: Vetiveria zizaniodes
• Familia botanica: Poaceae
• Principalii compusi chimici: acid benzoic, furfurol, vetiverol, b-vetivone, vetivene si vetivenyl vetivenate
• Metoda de extractie: distilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esential: radacina plantei
• Efect: antioxidant, promovează pielea cu aspect sănătos, avand proprietati anti-aging. Ajuta la vindecarea rănilor, precum și la dispariția cicatricilor, vergeturilor. Combate anxietatea si depresia, sustine un somn liniștit

• Uleiuri compatibile: Grapefruit, Jasmine, Lavender, Ylang-Ylang, Patchouli, Neroli, Lemongrass, Rose, Lemon.

Anti oxidant,Combate Anxietatea,Atentie & Concentrare

Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal într-o forma cât mai lichidă sau produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie. Este contraindicat în trimestrul I de sarcină. Nu este indicat pentru copii mici.
 

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj: amestecăm 15 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea sau scalpul cu el
- în cada fierbinte: punem 10-15 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor: adăugăm 6 picături de Levander, 3 picături de Rosemary, 2 picături de Frankincense și 1 picătură de Vetiver, pentru alungarea anxietății.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie neverificata

Flavia Tripa,

Il folosesc cu succes in uleiul de masaj. Recomand cu caldura.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!