Ulei Esential Palisandru Pur Aromaterapie Aniba rosaeodora Ulei Esențial Palisandru / Rosewood / Aniba Rosaeodora 15ml

2 Review-uri
49,90 RON

Uleiul esențial de Palisandru se extrage din materia lemnoasă a arborelui şi se obţine prin distilarea cu aburi. Din păcate, Rosewood este acum o specie grav amenințată, de aceea uleiul esenţial din acest arbore trebuie folosit cu înţelepciune şi respect, având în vedere cantitate redusă. Cunoscut şi sub numele de „bois de rose”, uleiul esenţial de palisandru are o aromă plăcută, ce deţine un loc important în aromaterapia holistică, precum și în parfumerie. În mod tradiţional, lemnul valoros al acestui copac a fost folosit pentru fabricarea mobilierului, în sculptură, construcții, pentru pardoseli, dar și pentru producerea de chitare. Aroma plină a uleiului esențial de Rosewood deschide chakra inimii, ajută la atenuarea stărilor deprimate, egoismului, amintirilor negative și susţine răspândirea dragostei și compasiunii pentru ceilalți și pentru sine.

Notă de Mijloc
Aromă dulce, florală şi cu o notă fructată dar şi lemnoasă, rafinată și caldă. Mirosul său surprinzător este unul senzual şi înălţator, cu tente trandafirii.

Beneficii

 Antiseptic și antibacterian, ajută la tratarea rănilor, tăieturilor, arsurilor și infecțiilor
 De folos în tratarea numeroaselor afecțiuni ale pielii, cum ar fi coșuri, acnee, puncte negre, sensibilitate și iritații
 Ajută la refacerea celulelor pielii, reduce simptomele îmbătrânirii prin regenerarea țesuturilor și curățarea profundă
 Analgezic uşor, poate ameliora durerile de cap, de dinți și cele de la nivelul mușchilor și articulațiilor
 Reduce stresul, calmează mintea și relaxează simțurile. Proprietățile antidepresive, stimulante și înălțătoare conferă încredere şi stimă de sine
 Eficient în tratarea frigidității, impotenței, crescând libidoul la ambele sexe.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic

• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N014-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (2)

• Origine: Brazilia si Peru
• Tara de provenienta: India
Nume latinAniba rosaeodora
Familia botanica: Lauraceae
Principalii compusi chimici: 86% linalool, a-terpineol, a-pinene, neral, camphene, myrcene, geraniol, 1,8-cineole, geranial, limonene, oxizi de linalool, benzaldehyde.
Metoda de extractie: distilare cu aburi
Partea plantei din care se extrage uleiul esential: nucleul trunchiului copacului
Efect: stimulant si puternic in cresterea vibratiei si a energiei; Protejeaza pielea, actioneaza ca un scut impotriva bacteriilor, virusilor, ciupercilor si a altor microbi; Promoveaza buna circulatie a sangelui, trateaza pielea iritata si stresata; Elimina anxietatea, oboseala, centreaza si protejeaza; Este folosit cu succes pentru meditatii si in scopuri spirituale; Ajuta in cazul problemelor musculare, sindromului pre-menstrual, gretei, durerilor de cap si al disconfortului general psihic, fizic si emotional; Are proprietati afrodisiace; Eficient ca insecticid pentru a tine departe furnicile, tantarii, purecii, paduchii
Uleiuri compatibile: Orange, Bergamot, Neroli, Lime, Lemon, Grapefruit, Lavender, Jasmine, Rose, Cedarwood, Frankincense, Geranium, Rosemary, Mandarin, Ylang Ylang.

Piele Sensibila,Stimulant,Tonic & Energizant

Evitați folosirea lui dacă s-a oxidat, deoarece poate fi iritant. Uleiurile esențiale nu expiră însă se pot oxida din cauza nerespectării condițiilor optime de păstrare, adică ferite de lumină și depozitate într-un loc răcoros, ferit de căldură. Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie. Contraindicat femeilor însărcinate si care alaptează.

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj, amestecăm 15 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea cu el
- în cada fierbinte punem 10-15 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor, adăugăm 4 picături de ulei esențial de Clary Sage, 4 picături de Nutmeg, 4 picături de Rosewood și 2 picături de Rose Centifolia, pentru o stare de armonie și pace.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie neverificata

Dorin Pop,

Multumesc njoy nature, sunteti grozavi. Iubesc uleiurile esentiale si ma bucur ca v-am gasit.

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie neverificata

Dorin Pop,

Multumesc njoy nature, sunteti grozavi. Iubesc uleiurile esentiale si ma bucur ca v-am gasit.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!