Ulei Esential Ienupăr Pur Aromaterapie Juniperus communis Ulei Esenţial Ienupăr / Juniper / Juniperus Communis 15ml

1 review
39,90 RON

Uleiul esențial de Ienupăr, Juniperus communis în limbaj științific și Juniper în limbaj universal, face parte din familia botanică a Cupressaceae-lor și se extrage din lemnul, fructele și frunzele coniferului prin distilare cu aburi. Ienupărul este originar din America de Nord, Munții Himalaya și SE Tibetului, iar în prezent există peste 67 de specii de Ienupăr răspândite în lumea întreagă. Uleiul esențial de Ienupăr a fost folosit în medicina tradițională a nativilor nord americani pentru tratarea mușcăturilor de șerpi, a înțepăturilor otrăvitoare și nu numai. Emoțional, acest ulei este unul calmant și ajută la înlăturarea stresului, iar spiritual este de mare ajutor înainte și în timpul meditației sau rugăciunii. Este un purificator puternic ce curăță toxinele din corp, împrospătează aerul și elimină energiile negative.

Notă de Mijloc
Aromă clară, lemnoasă, dulce, cu tonuri pământii, fructate, pline de prospețime.

Beneficii

 De ajutor în cazul gâtului înțepenit, răcelilor, încheieturilor umflate, durerilor sau migrenelor
 Astringent, antiseptic, analgezic, antiinflamator, antispasmodic
 Stimulează și eterizează
 Este un expectorant puternic, de mare ajutor în caz de răceală sau gripă
 Ajută în cazul acneei sau a bolilor de piele, a celulitei sau hemoroizilor
 De ajutor în cazul reumatismului
 Detoxifiant puternic, întărește sistemul imunitar
 Purifică, echilibrează și centrează.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic

• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N036-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (1)

• Origine: America de Nord, Muntii Himalaya, SE Tibetului
• Tara de provenienta: India
• Nume latinJuniperus communis
• Familia botanicaCupressaceae
• Principalii compusi chimicimonoterpene, esteri, terpinene-4-olcxz

• Metoda de extractiedistilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esentiallemnul, fructele si frunzele copacului
• Efect: util pentru detoxifiere si pierdere în greutate, fiind diuretic; este considerat purificator și curățător
• Uleiuri compatibileCedar, Pin, Spearmint, Peppermint, Lavanda, Trandafir, Patchouli, Clary Sage, Bergamot, Geranium, Marjoram, Rosemary, Chamomile, Eucalyptus, uleiurile ce fac parte din categoria citricelor.

Combate Migrenele,Racela & Gripa,Stimulant

Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal într-o forma cât mai lichidă sau produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie.

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj, amestecăm 10 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea cu el.
- în cada fierbinte punem 5-10 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor, adăugăm 2 picături de ulei esențial de Cedru, 3 picături de ulei esențial de Ienupăr, 2 picături de Patchouli și 2 picături de Bergamot, pentru a aduce Pădurea Fermecată în casă și suflet.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie neverificata

Ionel popescu,

Nota 10 pentru promptitudine si profesionalism!

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!