Njoy-nature Ulei Esential Pur Isop Aromaterapie Hyssop Hyssopus Officinalis L. Ulei Esențial Pur Isop / Hyssop / Hyssopus Officinalis 15ml

1 review
39,90 RON

Uleiul esențial de Isop se obține prin distilare cu aburi din frunze și muguri de flori. Este un ulei ce trebuie procurat cu mare grijă și înțelegere, fiind puternic și intens aromat. Isopul este considerat o plantă spirituală folosită încă din antichitate datorită potențialului său de purificare a minții, curățării sufletului și îmbunătățirii stării interioare. Numele Isop vine din ebraicul “azob” ce semnifică iarbă sfântă și a fost folosit în temple și alte locuri sacre ca agent purificator. Face parte din familia mentei, Lamiaceae. Uleiul de Isop se găsește printre cele 12 uleiuri principale ce apar în Scriptură. În medicina alternativă Ayurveda se recomandă folosirea Isopului împotriva problemelor respiratorii, răcelii, tusei sau astmului. Din punct de vedere emoțional, uleiul de Isop purifică și curață, deschide inimile și mințile, aduce toleranță și înțelegere, iubire necondiționată și acceptare.

Notă de Bază
Aroma sa este proaspătă și fructată, cu note pământii și lemnoase, ușor dulce și camforoasă. Se înțelege bine cu uleiurile din familia citricelor, cu cele florale, lemnoase, ierboase și medicinale.

Beneficii
• Reglează presiunea sanguină, tratează flatulența și colicii
• Reduce febra, înlătură emoțiile puternice, stimulează sistemul imunitar
• Tratează problemele respiratorii, ajută digestia
• De mare ajutor în cazul durerilor musculare și a încheieturilor
• Tratează răcelile și tusea, bronșita, astmul, infecțiile
• Benefic în cazul contuziilor, vânătăilor și rănilor.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur

• Cantitate: 15ml

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N060-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (1)

• Origine: regiunea Mediterraneana
• Nume latin: Hyssopus officinalis var. decumbens
• Familia botanica: Lamiaceae
• Principalii compusi chimici: a-pinene, limonene, pinocamphone, y-terpineol, thujone, 1,8-cineole, b-pinene, myrcene
• Metoda de extractie: distilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esential: din frunze si mugurii florilor
• Efect: din punct de vedere emotional, uleiul de Isop purifica si curata, deschide inimile si mintile, aduce toleranta si intelegere, iubire neconditionata si acceptare; antiseptic, cicatrizant; ajută la educerea anxietății, a oboselii mintale, a stresului, a sentimentelor negative
• Uleiuri compatibile: Uleiul esential de Angelica, Salvie, Geranium, Orange, Tangerine, Melissa, Rozmarin, Eucalipt, Niaouli, Cajeput, Myrtle.

Calmant,Cicatrizant,Detoxifiant,Tonic pentru piele

Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal într-o forma cât mai lichidă sau produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie.  Potențial alergen pinocamphone. Contraindicat în timpul sarcinii și alăptării. Evitați utilizarea în preajma copiilor mai mici de 2 ani.

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj: amestecăm 15 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea sau scalpul cu el
- în cada fierbinte: punem 10-15 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor: adăugăm 6 picături de ulei esențial de Lavandă, 3 picături de Jasmine, 3 picături de Ylang Ylang, 3 picături de Isop și 2 picături de Geranium, pentru a aduce primăvara în casele noastre.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie neverificata

Dan Cozma,

Apreciez profesionalismul si implicarea intregii echipe njoy.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!