Ulei Esential Dafin Pur Aromaterapie Laurus Nobilis Ulei Esenţial Dafin / Bay Leaf / Laurus Nobilis 15ml

1 review
39,90 RON

Uleiul esențial de Dafin mai este cunoscut și sub denumirea de Laurus Nobilis în limbaj științific sau Bay Leaf, Bay Laurel sau Laurel Leaf în limbaj internațional și face parte din familia botanică Lauraceae. Se extrage din frunzele parfumate ale arborelui prin distilare cu aburi și a ajuns să aibă o răspândire largă, din Orientul Mijlociu și până în zonele mediteraneene și Europa. Considerat simbolul Zeului Soarelui în Astrologie și atribuit Zeului Apollo de către greci, arborele de Dafin și frunzele sale vindecătoare au fost considerate simboluri ale înțelepciunii, protecției, păcii și nu în ultimul rând, al purității. Din punct de vedere emoțional, uleiul esențial de Dafin ajută la creșterea încrederii și al focusului mental, echilibrează, centrează și oferă direcție și creativitate. Este considerat un expectorant eficient, de mare ajutor în lupta cu simptomele răcelilor sau virozelor. Uleiul esențial de Dafin este puternic și foarte concentrat, de aceea recomandarea noastră este să îl folosiți în diluții mici.

Notă de Top
Aromă puternică, dulce, picantă și totuși blândă, cu tonuri florale și fructate, cu o tentă ușoară de camfor.

Beneficii

 Ulei încălzitor, antibacterian, antiseptic, antioxidant
 Recomandat împotriva micozelor și infecțiilor și pentru probleme de circulație
 Combate stările de astenie și depresie
 De mare ajutor în cazul problemelor respiratorii, răcelilor și durerilor musculare
 Stimulant pentru sistemul digestive, recomandat pentru tratarea reumatismului, migrenelor, artritei, tensiunii ridicate sau durerilor de ureche
 Ajută la înlăturarea mătreței și tonifică scalpul și părul
 Astringent și antibacterian, remediu în tratarea rănilor, iritațiilor, mâncărimilor.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic

• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N025-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (1)

• Origine: Orientul Mijlociu, cu raspandire larga in zonele mediteraneene si Europa
• Tara de Provenienta: India
• Nume latinLaurus Nobilis
• Familia botanicaLauraceae
• Principalii compusi chimicimonoterpene: alfa-pinen, beta-pinen, sabinene,limonen, monoterpenoli: alfa-terpineol, linalool, borneol, eugenol, chavicol.

• Metoda de extractieprin distilarea cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esential: frunze
• Efect: combate raceala si gripa; Analgezic, amelioreaza durerile provocate de probleme musculare și articulare; Ajută la eliminarea excesului de gaze din stomac și intestine, ameliorând astfel orice simptom de indigestie, balonare sau durere

• Uleiuri compatibileClary Sage, Ienupar, Rozmarin, Chiparos, Pin, Bergamot. Lemon, Clove, Black Pepper, Ylang Ylang, Lavender, Orange.

Antidepresiv,Tonic & Energizant,Antimicotic

Poate provoca iritare sau sensibilizare dermică. Se folosește în diluții extrem de mici, într-un ulei vegetal. Evitați contactul cu mucoasele sau cu ochii. Interzis persoanelor alergice la Asteraceae.

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj, amestecăm 15 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea și scalpul cu el
- în cada fierbinte punem 5-10 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor, adăugăm 3 picături de ulei esențial de Dafin, 6 picături de Rozmarin și 9 picături de Sweet Orange, pentru un plus de energie (împreună cu 30 ml ulei purtător, poate fi folosit ca blend pentru ulei de masaj).

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie neverificata

Gheorghe Popa,

Un produs excelent. Jos palaria.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!