Ulei Esential Pătrunjel Seminţe Pur Aromaterapie Petroselinum sativum Ulei Esențial Pătrunjel Seminţe / Parsley Seed / Petroselinum Sativum 15ml

1 review
49,90 RON 39,90 RON

Uleiul esențial de Pătrunjel, cunoscut științific și sub numele de Petroselinum crispum/sativum sau Parsley în limba engleză, se extrage din semințele uscate ale plantei prin distilare cu aburi și face parte din familia botanică Umbelliferae. Pătrunjelul este nativ părților din regiunile mediteraneene și este larg răspândit in jurul lumii. Proprietățile sale vindecătoare sunt nenumărate, uleiul esențial de Pătrunjel fiind un puternic detoxifiant și purificator, folosit încă din timpuri vechi.  De obicei acest ulei nu se folosește singur, ci sub formă de blend si în diluții mici, datorită aromei sale puternice, ierboase, ce adaugă un plus de prospețime amestecurilor.

Notă de Mijloc
Aromă puternică, verde, ierboasă, ușor lemnoasă și plină de prospețime.

Beneficii

 Puternic detoxifiant și diuretic, purifică sângele și elimină toxinele din organism
 Remediu natural împotriva problemelor digestive și echilibrează hormonal
 Reglează ciclul menstrual (aplicare topică pe abdomen a 2 picături de ulei esențial de Pătrunjel alături de un ulei purtător, cum e cel de măsline, cocos sau susan)
 Atenuează durerile menstruale și crampele, scade tensiunea si previne constipația
 Antiseptic, stimulant, antibacterian, previne infecțiile sau durerile reumatice
 Ajută în cazul artritei și stimulează circulația sângelui în organism
 Previne căderea părului
 Încălzește organismul.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic

• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N013-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (1)

• Origine: estul Mediterranei
• Tara de provenienta: India
• Nume latinPetroselinum sativum/ crispum
• Familia botanicaUmbelliferae
• Principalii compusi chimicimyristicin, a-pinene, B-pinene, Limonene, Apiole

• Metoda de extractiedistilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esentialsemintele uscate ale plantei
• Efect: anti-artritic, anti-reumatic, astringent, antioxidant, digestiv, tonic, laxativ, stimulant, febrifug

• Uleiuri compatibileBusuioc, Oregano, Lavanda, Orange, Rose, dill, Tea Tree, Clary Sage, uleiurile din categoria citricelor.

Detoxifiant,Echilibreaza,Impotriva caderii parului,Purificator

Poate cauza sensibilizare cutanată. Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie. Este contraindicat femeilor însărcinate și care alăptează. Poate provoca avort spontan.

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj, amestecăm 15 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea cu el
- în cada fierbinte punem 10-15 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor, adăugăm  3 picături ulei esențial Rozmarin, 2 picături ulei de Pătrunjel, 2 picături de Lavandă, 2 picături de Lemon și 1 picătură de Tea Tree, pentru împrospătarea și purificarea aerului.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie neverificata

Dorina Ban,

Aveti un site frumos. Imi place. Mai cumpar.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!