Njoy-nature Ulei Esential Pur Morcov Samanta Aromaterapie Carrot Seed Daucus Carota Ulei Esențial Pur Morcov Semințe / Carrot Seed / Daucus Carota 15ml

1 review
49,90 RON 39,90 RON

Uleiul esențial de Semințe de Morcov se obține prin distilare cu aburi din semințele de morcov. Morcovul a ajuns în Europa abia în secolul al XVIII-lea, fiind originar din regiunea Afganistanului și a fost cultivat din timpuri vechi (aproximativ 5 milenii). Uleiul de Carrot Seed este folosit îndeosebi pentru proprietățile sale terapeutice asupra pielii, având performanța de regenerare a pielii mature și lovite. Aceasta se datorează conținutului bogat de carotol, ce oferă pielii un aspect luminos, proaspăt și tânăr. 
 

Notă de Top
Aroma sa este unică și complexă, cu note pământii, lemnoase și calde; un parfum dulce și aromat. Este un ulei medicinal, cu un miros distinct, ușor neplăcut în anumite cazuri. Folosit în cantitate redusă, aroma devine blândă, completând și echilibrând blendurile cu succes.

 

Beneficii
• Regenerează pielea cu probleme, psoriazis și repară pielea crăpată a călcâielor
• Combate celulita, este un antifungic și antibacterian puternic
• Întărește mușchii și țesuturile
• Combate căderea părului și echilibrează hormonal
• De mare ajutor în cazul răcelii sau gripei, tusei și bronșitei; tratează infecțiile respiratorii
• Liniștește durerile musculare și durerile cauzate de gută și artrită.


• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N063-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (1)

• Origine: India, Regiunea Afganistanului, Europa
• Nume latin: Daucus carota
• Familia botanica: Apiaceae
• Principalii compusi chimici: carotol, a-pinene, camphene, sabinene, b-pinene, y-terpinene, limonene, geranyl acetate
• Metoda de extractie: distilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esential: semintele de morcov
• Efect: reface pielea scalpului, ajută la restabilirea strălucirii și la îmbunătățirea sănătății părului, ajută la repararea leziunilor pielii, tonifică mușchii și țesuturile, sustine eliminarea toxinelor din corp, crește imunitatea, stimulează circulația, precum și funcțiile creierului și ale nervilor
• Uleiuri compatibile: Bergamota, Juniper, Lavender, Lemon, Lime, Cedar, Geranium, Cinnamon, Geranium, Helichrysum, Melissa, Neroli, Orange, Rosemary precum si citricele si uleiurile picante.

Calmant,Promoveaza Stare de Bine,Prospetime,Reface & Fortifica

Evitați folosirea lui dacă s-a oxidat, deoarece poate fi iritant. Uleiurile esențiale nu expiră însă se pot oxida din cauza nerespectării condițiilor optime de păstrare, adică ferite de lumină și depozitate într-un loc răcoros, ferit de căldură. Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie.
 

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj: amestecăm 15 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea sau scalpul cu el
- în cada fierbinte: punem 10-15 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor: adăugăm 6 picături de Sandalwood, 4 picături de Lemongrass, 2 picături de Vetiver și 2 picături de Carrot Seed, pentru un efect de centrare și împământare.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie neverificata

Ion Barbulescu,

Am primit coletul la timp si in stare buna.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!