Njoy-nature Ulei Esential Pur Camfor Aromaterapie Camphor Cinnamomum Camphora Ulei Esențial Pur Camfor / Camphor / Cinnamomum Camphora 15ml

1 review
39,90 RON 29,90 RON

Uleiul esențial de Camfor se extrage din scoarța, lăstarii, frunzele verzi sau îngălbenite ale arborelui și se obține prin distilare cu aburi. Acesta vine în special din China, fiind utilizat de multe secole în prepararea bine-cunoscutului “Tiger Balm”, însă astăzi îl găsim în mai multe zone ale Asiei de SE. În aromaterapie, uleiul esențial de Camfor este un ulei înălțător, ce stimulează și revitalizează. Folosit în difuzor, va umple camera cu o aromă plină de prospețime și va da claritate mentală. Are un efect de răcire, revitalizează și reîmprospătează energiile.

Notă de Mijloc
Aroma sa e plină de prospețime, intensă și lemnoasă. Se aseamănă mult cu cea a uleiului esențial de Eucalipt, datorită conținutului ridicat de cineole.

Beneficii
• Provine din grupul terpenelor și are proprietăți antimicrobiene și antireumatice
• Stimulează digestia, metabolismul, circulația și vindecă indigestia
• Este un bun dezinfectant și remediu pentru infecții fungice
• Tratează diferite tulburări ale tractului respirator
• Are o aromă liniștitoare ce înlătură stresul
• Ajută la calmarea persoanelor cu anxietăți și atacuri de panică
• E de ajutor în cazul durerilor musculare și articulare, ușurează crampele și spasmele
• Antiinflamator, eficient în combaterea problemelor scalpului
• Remediu împotriva pojarului și gripei.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: N029-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (1)

• Origine: sudul Chinei, Taiwan, Japonia, Africa de Est, Maroc, California si Mexic.
• Tara de provenienta: India
• Nume latin: Cinnamomum Camphora
• Familia botanica: Lauraceae
• Principalii compusi chimici: principalul component este camforul, cu 50%, hidrocarburi terpenice (pinen, felandren, dipenten,cadinene), alcooli terpenici (borneol, linalool, terpineol, cineol, eugenol si safrol)
• Metoda de extractie: distilare la aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esential:  lemn, lastari, frunze verzi sau ingalbenite
• Efect
amelioreaza iritația, mâncărimea și durerea; Poate ajuta la ameliorarea stărilor inflamatorii și a congestiei toracice; De ajutor in cazul dermatitei atopice sau eczemei
• Uleiuri compatibile: Busuioc, Cajeput, Musetel, Lavanda, Rozmarin.

Calmant,Combate Anxietatea,Promoveaza Stare de Bine,Reduce Stresul,Antiseptic

Este interzis bolnavilor de astm și epilepsie. Nu aplicați pe răni deschise. Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie. Este contraindicat bebelușilor și copiilor. Este contraindicat femeilor însărcinate.

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj: amestecăm 15 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea sau scalpul cu el
- în cada fierbinte: punem 10-15 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor: adăugăm 4 picături de ulei esențial de Geranium, 4 picături de Camphor, 3 picături de Lemon și 2 picături de Ginger.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie neverificata

Dana Groza,

Seriozitate si calitate. Success pe mai departe.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!