Ulei Esențial Clementină / Clementine / Citrus x clementina 15ml

1 Review
39,90 RON

Uleiul esențial de Clementină este obținut prin presarea la rece a fructelor coapte, pline de prospețime și vitamine. De aici obținem un ulei esențial deosebit, bogat în vitamina C și antioxidanți puternici, care ajută la producerea colagenului în organism și menținerea pielii sănătoase. Duhovnicului Rodier Clement i se atribuie încrucișarea Mandarinului cu Portocalul, astfel obținându-se minunatul fruct fără sâmburi, cu pielița subțire, numit Clementina. Uleiul esențial de Clementină este de asemenea bogat în Acid Folic, un antioxidant puternic ce ajută sistemul circulator și echilibrează retenția apei în organism. Acest ulei este potrivit atunci când avem tensiuni sau spasme musculare și ne este de folos în menținerea sănătății plămânilor și a căilor respiratorii.
 

Notă de Top
Aromă dulce și citrică, plină de prospețime, cu note înălțătoare, este similară cu cea a cojilor proaspăt decojite de portocală sau mandarină, însă mult mai concentrată și puternică decât cea a uleiului esențial de Portocală Dulce.

Beneficii
• Promovează o stare de calm și de liniște
• Echilibrează emoțional și relaxează corpul
• Tonic pentru minte
• Deține proprietăți afrodisiace puternice
• Menține pielea sănătoasă și luminoasă
• Este un antioxidant puternic
• Întărește sistemul imunitar.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic

• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml

In stoc

Durata de livrare: 24h

Transport gratuit
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: N015-1 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Proprietati
  • Folosire & Siguranta
  • Review-uri (1)

• Origine: Algeria, zona mediteraneană
Ţara de provenienţă: Spania
• Nume latin: Citrus x clementina
• Familia botanicăRutaceae
• Principalii compuşi chimici: Limonene

• Metoda de extracţie: prin presare la rece
• Partea plantei din care se extrage uleiul esenţial: coajă și fructe
• Efect: detensionează musculatura și e de ajutor pentru menținerea sănătății căilor respiratorii; ridică starea de spirit; purifică și curăță aerul; de ajutor în reducerea stresului

• Uleiuri compatibileGrapefruit, Spearmint, Lemon, Frankincense, Peppermint, Thuja, Pine.

Bun pentru Copii, Calmant, Combate Anxietatea, Imunitate, Relaxeaza

Este fototoxic, nu vă expuneți la soare în următoarele 12 ore după utilizarea acestui ulei esențial. Se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie.

Mod de folosire:
- ca ulei de masaj, amestecăm 15 picături în 30ml ulei purtător, cum ar fi jojoba, avocado sau migdale și masăm pielea cu el
- în cada fierbinte punem 5-10 picături împreună cu o cană de sare Epsom sau Himalaya
- ca blend pentru difuzor, adăugăm 4 picături ulei esențial de Clementină, 3 picături de Lavandă și 3 picături de Cedru, pentru o stare de pace si armonie.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Sergiu Sava,

Rapid si efficient! Excelent!

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 contact@njoy-nature.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!